Bowling

Bowling er en idrett som passer for alle, om du er 4 eller 100 år spiller ingen rolle. Du trenger ingen forkunnskaper for å spille bowling, opplæring får du av oss om ønskelig. Vi har monitorer som viser deg resultatet ditt og du slipper å regne poengsummen selv. Det gjør våre maskiner for deg.

4 åringen kan slå deg!
Alle våre baner har muligheten til å trekke opp “vegger” som hindrer kula å falle i renna. Vi har også sko i alle størrelser samt lettere barnekuler, slik at de minste har muligheten til å slå de voksne.

Bursdagsbowling
Nå trenger du ikke lenger rydde og stresse hjemme for å arrangere bursdag. Bowlinghallen.no hjelper deg med å arrangere bursdagselskap som barna garantert setter pris på, med både mat, drikke og moro. Vi dekker opp langbord der barna kan sitte i fred å spise. Har du lyst kan du ta med egen kake. Vi holder bursdagselskap for barn fra 4-5 år og oppover.

Pensjonistbowling
Alle kan lære seg å spille bowling, og hver torsdag kl 13.00 treffes en del pensjonister til felles moro og hygge. Her treffer du andre pensjonister som du kan slå av en prat med samtidig som du spiller noen serier bowling i ditt eget tempo, samtidig som kroppen får litt mosjon.

Firmabowling
Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter som ønsker å gjøre noe sosialt sammen. Bowling er en meget sosial aktivitet som alle kan trives med. Hos oss kan dere ta med kunder, arrangere firmafester, blåturer eller bare komme å ha lønningstreff. Vi ordner også med mat hvis dere ønsker det. Vi har eget grillkjøkken eller vi kan ordne med koldtbord, spekemat, gryteretter og lignende. Bowlinghallen.no har skjenkebevilling på øl og vin.

Bedriftsidrett
Vi arrangerer hvert år Stjørdalsserien i bedriftsbowling. Ligaen starter i slutten av september og har tre divisjoner med lag og spillere på alle nivå. Kom gjerne innom mandag, tirsdag eller onsdag kveld for å se hvordan vi har det. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om påmelding og pris.